VI. Halbarát horgásztábor

Facebook esemény!

2014-es Halbarát HorgászTábor

2013-as Halbarát HorgászTábor

2012-es Horgásztábor

Sikeresen véget ért az első nagymágocsi Kastély-tónál rendezett horgásztábor.Összesen 16 lurkó vett részt az 5 napos rendezvényen, ahol csodálatos környezet és rengeteg hal várta őket. A gyerekeket szülők hozták ki majd sátorállítás és egy kis eligazítás után kezdetét vehette a horgászat.

Nem telt el egy-két óra meg is lett a tábor első hala, ami egy afrikai harcsa volt Tóth Bence révén. Innentől kezdve elindult az, amivel mi sem számoltunk, a gyerekek egymás után fogták ki a tóból a nagyobbnál nagyobb halakat.

Persze nem csak a horgászatról szólt minden. Voltak szárazföldi, vizes, sáros floorball mérkőzések, vízibomba csaták, vízibicikli, kajak-kenu, tó átúszás, környezetvédelem, kézműves foglalkozás, pergető és feederes bemutató és ügyességi versenyek.

Minden este éjszakai horgászat és számháború volt, amik nem kevés izgalmat tartogattak. Pár óra alvás után már gördültek lefele a zipzárak a sátrakon és nem volt megállás a vízpartig. Az öt nap alatt a lurkók több mint 200darab halat fogtak, ami összsúlyban meghaladta az 500 kilógrammot és az átlagéletkor 11év volt!

A tábor végén senki sem tért haza üres kézzel és a legjobbak kupákat is kaptak. A táborzárás után a gyerekek szomorúan de teli élményekkel tértek haza és tőlünk csak egyet kértek: jövőre ne egy, hanem kettő ilyen tábor legyen!

A Sneci Team köszönetet szeretne mondani mindenkinek, aki segített és támogatott minket: Kastély-tó, Hungerit Zrt, Zöld Plasztik, Sneci horgászbolt, Dancsó csali, Informatikai szaküzletek Szentes, Kurca TV és a sok-sok szülőnek!

Képek: